Sain tietää tänään yksityiskohdat M:n viimeaikaisesta shitistä. Siis uskomatonta. Hän käski minut istumaan sohvalle ennen kuin kertoi likaiset yksityiskohdat. Ja aiheesta.

C lähti Australiaan joitakin kuukausia sitten. M ja C ovat asuneet pitkään yhdessä ja olivat kihloissa. Alussa C ja M meseilivät ja meilailivat kuin happy couple. Laskivat leikkiä C:n miespuolisesta kämppiksestä ja löivät vetoa siitä, onko hän homo.

No ei ollut.

Nimittäin muutaman kuukauden Australian-oleilunsa jälkeen C yllättäen halusi M:n kanssa vakavaa keskustelua, ja loppujen lopuksi purki kihlauksensa M:n kanssa. Hän halusi kuitenkin "selvittää asiat, kun tulee Suomessa käymään".

No, M oli aika rikki koko tämän ajan, mutta halusi kuitenkin uskoa ja odotti, että kaikki menisi parhain päin. C tuli Suomeen pari viikkoa sitten. M sanoi minulle, että aika kylmältä tuntuu nyt, mutta uskoi silti. Kunnes löysi vahingossa C:n sukkalaatikosta kuvia, joissa C ja "kämppis" suutelevat. Eli homma förbi. C:llä oli ollut suhde tähän aussipoikaan jo monta kuukautta. Ja koko tämän ajan M oli odottanut himassa kiltisti ja torjunut samalla lukuisat lähestymisyritykset (M on "nice catch").

No niin, nyt ollaan tilanteessa, jossa M ja C asuvat edelleen samaa kämppää, eikä C halua lähteä "koska hänellä ei ole paikkaa mihin mennä". Eli M krävää C:ltä nyt vuokraa yhteisestä kämpästä ja on todella rikki. Mutta ei siinä vielä kaikki. Ja tämä on se, joka saa minut epäilemään naisten fundamentaalista hyvyyttä: C on kertonut M:lle, että "mun aussipoikafrendi tulee joulukuussa pariksi viikoksi Suomeen tapaamaan minua, ja sun pitäisi olla poissa täältä kämpiltä pari viikkoa".

Siis häh. Miten vitun saatanan ilkeitä ja katalia ihmiset voivat olla toisilleen!?