"Tietysti voi tykätä monesta pojasta. Mutta
sitten he mököttävät koko ajan toisilleen."
- Sonia 8 v.

Huoneentaulussani, jonka olen saanut mistä lie, on tuo otsikon aforismi. Olen tässä tänään pohtinut, tarkoittaakohan se loppujen lopuksi sitä, että kun kaksi sydämellistä muuttaa yhteen, saa kaikesta kamojen kantamisesta ja siirtelystä sydärin?

Valtaosa Outin kamoista muutettiin tänne eilen, joten sitä kaman raijaamista ja siirtelyä riittää, mutta onneksi muutin aikanaan hiukan liian väljään asuntoon minulle ja tytölle - eli nyt tänne näyttäisi kaksi aikuista ja satunnainen lapsi mahtuvan oikein hyvin. Muuttaminen on myös aika humaania toimintaa, sillä siitä hyötyy varattomampi kansanosa. Kannoin nimittäin tänään säkillisen vaatteita ja laatikollisen vanhoja astioita tuohon naapurissa sijaitsevaan Pelastusarmeijan keskusvarastoon. Vaikka olenkin maailmankatsomukseltani nykyisin sekulaari, olen myös ympäristön ystävä, enkä siis lähde ajamaan autolla toiselle puolelle kaupunkia vanhan tavaran viemisen takia. Sitä paitsi katsoimme männäviikolla taas kerran "Mies vailla menneisyyttä", joten Pelastusarmeija on mielessäni juuri nyt hyvässä huudossa. Siitä saa lisäksi joka kerta yhtä hyvän mielen, kun tavaran vastaanottajat kiittävät iloisesti.

Niin ja prätkä on jo toista päivää rekisterissä, mutta ajamaan ei tänään ehdi. Hitsin pitsi, kun kelit ovat tällaiset! Oulussa alkavat päätiet olla puhtaat ja kuivat jo - mutta valitettavasti pihani antaa pohjoiseen, mikä tarkoittaa sitä, että kotioven edusta jalkakäytävineen ei sula ennen huhtikuuta. Ikävä juttu sikäli, etten saa prätkääni kotiin vielä. No, jos huomenna on tällainen keli, aion käydä pikku ajolenkin tekemässä vaikka sitten pyörän talvivarastolta käsin.