Kas, yksi kommentti! Kiitos siitä, tuntematon, ja myöskin isänpäivän toivotuksista. Taidanpa noudattaa neuvoasi ja julistaa sen yksipuolisen baarilakon. Itse asiassa päätin siitä jo eilisiltana.

- - -

Tuli sitten katsottua Lostin kakkoskausi loppuun, enkä voi muuta sanoa kuin että aika tavalla alaspäin mentiin ykköskaudesta. Sen kummempaa spoilaamatta voin vain todeta, että tekijöillä ei ollut juuri mielenkiintoa viedä itse mystistä tarinaa eteenpäin alun paria ja lopun paria jaksoa enempää. Aluksi tuntui, että tässähän nämä arvoitukset ratkeavat, mutta sitten juututtiin melkein pelkkään uusien henkilöhahmojen syventämiseen, mikä käy jo parhaimmillaankin melko tylsäksi hommaksi, kun sitä seuraa kahdettakymmenettä kertaa. Sitten lopussa oli tullut taas oikein tulipalokiire keksiä ihmisille koukkuja kolmoskaudelle. En oikeastaan odota kovin paljoa seuraavalta kaudelta, mutta taidan minä kuitenkin sen katsoa.

Muuten oli hyvä päivä. Kävin heti aamusta ensin salilla ja heti perään kuntonyrkkeilyssä. Nyt kylläkin olkapäät, rintalihakset ja rystyset huutavat hoosiannaa, mutta sainpa purkaa energiaa oikein urakalla.

Niin ja esimieheni B:n kanssa oli ensimmäinen face to face -keskustelu siitä ulkomaille muuttamisesta. Siihen nähden, mitä odotin, keskustelu sujui todella hyvin. B suhtautui asiaan yllättävän positiivisesti ja lupasi palata asiaan mietittyään, minkälainen työprofiili minulle mahdollisesti UK:n pään organisaatiosta löytyisi. Tämähän on alkanut hyvin.

Huomenna olisi oman pikkuporukan pikkujoulu, saa nähdä, jaksanko mennä.