Eilen koin kyllä ehdottomasti erään näitä matkustamisen "heh heh" -juttuja.

Saavuimme illalla Nürnbergiin ja majoituimme vanhankaupungin reunalle Holiday Inniin. Siisti, kiva hotelli, jonka alunperin valitsin, koska se oli ehdotetuista halvin ja tiesin tuon ketjun tarjoavan tasaista laatua. Lähdimme siitä sitten työkaverin kanssa pikku kävelylle tutustumaan ympäristöön. Käännyimme hotellin ovesta oikealle, niin heti tuli vastaan eka tissibaari. Jatkoimme kävelyä ja huomasimme, että hotellin naapurikatu, joka kulkee vanhankaupungin muuria pitkin, on nimeltään kuvaavasti Frauentormauer.

Arvatkaas, mitä siellä kadulla myytiin? Jep. Alusvaatteita. Punaisella valaistuissa liikkeissä. Ystävälliset myyjätytöt esittelivät niitä hepeneitä liikkeiden ikkunoissa ja huutelivat miehille ystävällisiä kehoituksia.

Kollegani, 28-vuotias intialaismies joka kuulemma säästelee tyttöään varten naimisiinmenoon asti, meinasi pudottaa silmät päästään kulkiessaan.

Aamulla sitten otin respasta keskustan turistikartan. Hotellimme läheisyydessä, Frauentormauerin päällä oli nätti kuvio: punainen sydän ja sen päällä symboli €. Paikkakunnan turisti-info olis siis katsonut tarpeelliseksi ystävällisesti infota kaupunkiin saapuville turisteille, mistä maksettu rakkaus täällä löytyy...

Niin ja ei - en hommannut Outille tuliaisia tuolta...