Lauluyhtye Rajattoman perjantain 10.10. Queen-keikka Oulun Teatrialla oli upea kokemus. Rajaton oli löytänyt pääosin juuri ne biisit, jotka sovittuvat hyvin ja tuoreesti sinfoniaorkalle ja lauluyhtyeelle. Lisäksi olin huomaavinani (mutta tämä pitää tarkistaa alkuperäisiltä Queen-levyiltä), että kaikki biisit esitettiin juuri niissä sävellajeissa, joihin ne on kirjoitettukin. Tämähän ei tietenkään olisi mahdollista (kun uutta Freddietä ei ole syntynyt...) muuten kuin käyttämällä solisteina aina niitä yhtyeen laulajia, joiden ääniala kuhunkin biisiin parhaiten sopii.

Täten lavalla oli ikään kuin useita vartti-Freddieitä, mikä toimi yllättävän hyvin. Jotkut biisit olivat minun makuuni ehkä hiukan täytettä ja liikaa yksinlaulua - parhaimmillaan yhtye oli ehdottomasti niissä tiiveimmin yhtyeenä lauletuissa biiseissä, kuten Under Pressuressa.

Erityismaininta Lepolan Hannulle - tsiisus, mikä rokkikukko hänestä on syntynyt! Elkeet olivat ihan kuin Freddiellä, ja ajoittain samaa osastoa oli äänikin.