Päivitys edelliseen:

Tänään UPS on yrittänyt toimittaa minulle tuota iPodia joskus yhdentoista aikaan (UPS:n palveluun ei tietenkään kuulu se, että soittaisivat paketin vastaanottajalle kun paketti on tulossa). Sitten oli jätetty postilaatikkoon lappu, että on yritetty toimittaa ja jaadajaada. No, minä soittamaan UPS:n palvelunumeroon, että josko sitä toimitusosoitetta voisi vaihtaa työosoitteeseen, kun en hiffannut, että sitä pakettia yritetään puoliltapäivin aina toimitella.

Jep. UPS ilmoitti, että koska kyseessä on Applen toimitus, he eivät saa vaihtaa toimitusosoitetta. Eli minun pitäisi ottaa uudelleen yhteyttä Appleen ja sitä kautta vaihtaa osoite (ja luonnollisesti odotella pari viikkoa lisää). No, tähän en luonnollisesti suostunut, vaan pyysin osoitetta, jossa pakettia nyt säilytetään, että voin hakea sen itse. Apropos, lappuun on kirjoitettu viitenumero ns. apteekkarin käsialalla, niin ettei siitä saa kunnolla selvää.

Lopulta kymmenen minuutin odottelun jälkeen UPS löysi paketin, ja kävi ilmi, että InfoNotice-lappuun kirjoitettu viitenumero ei ole juuri sinne päinkään oikea.

Tällä hetkellä tilanne on siis se, että jos osun huomenna klo 15-16 välillä UPS:n alihankkijan tallille, saatan saada iPodini viimeinkin käteen. Mutta älkäämme nuolaisko vielä, kyllä tähän tarinaan huomenna jokin jännittävä käänne vielä saadaan!