Briteillä näyttää olevan tarve antaa asunnoilleen "kotoisia" nimiä. Eilenkin puolen tunnin iltakävelyllä näin  sellaisia nimiä kuin Rowan Hill, Pembroke Cottage, Rivendell (!!!), Squirrel Leap, Grovesbrook, Pinewood, Burnham Corner ja Copper Beeches. Tämä Fleet on muuten aika äveriään näköistä seutua - käsittämättömän hienoja, peribrittiläisiä lukaaleja löytyy naapurustostani pilvin pimein. Rakennustyyli on juuri sitä, mitä odottaisikin - kun iltasella kävelee ohi, loistavat kutsuvat lyhdyt pihoilla ja tekee mieli poiketa kysymään, onko tämä mahdollisesti Briin Pomppivan Ponin majatalo.

Tein muuten pari päivää sitten taas uuden omituisen havainnon: ei riitä, että britit ajavat kadun väärällä puolella, mutta jopa maastopyörässä ovat etu- ja takajarrut vaihtaneet paikkaa (minkä huomasin äkkiä, kun meinasin lentää reippaammassa jarrutuksessa sarvien yli). Myös vaihteensiirtovivut ovat väärinpäin. Hulluja nämä britit.

Tänään sitten viikonlopuksi kotiin, missä aion ostaa koko pompsin matkatavaroita uusiksi - vanhoista kun ei ole mitään kuulunut. Raskas viikonloppu kauppoja kierrellessä siis edessä, mutta onneksi sen saa tehdä Outin kanssa, jota on jo kova ikävä. Kaiken kaikkiaan tätä viikkoa voi kuitenkin sanoa varsin onnistuneeksi. Olen kotiutunut viidessä päivässä paremmin kuin odotin, näistä matkatavaraongelmista huolimatta.