Jaa, siitähän on vierähtänyt jo viikko kun olen kirjoitellut. Tosin viikolla nyt ei ole liiempiä isoja tapahtunut, mutta päivitelläänpä kuulumiset.

Viikko sitten kävimme Sanginsuun löytöeläinkodilla "ihan vaan katselemassa, josko jotain sopivaa kissaa olisi tarjolla", ja sieltähän löytyi noin viisivuotias rouva, joka muistuttaa väritykseltään pesukoneellista kirjopyykkiä, joka on pesty vahingossa kuudessakympissä. Siis valkoista, harmaata ja punaoranssia. Ihastuimme arvokkaasti käyttäytyvään ja varsin seurallisen oloiseen rouvaan heti, ja teimme siitä varauksen. Tämän viikon torstaina, 19. päivä, pitäisi lain vaatimat 15 vrk tulla täyteen, eli nyt jännäämme, löytyvätkö kissan oikeat omistajat, vai saako kissa uuden kodin luotamme.

Nimikin meillä on jo valmiina - mielestämme se on ehdottomasti Ansa Ikonen. Outi ehdotti Siiriä, mutta minä assosioin sen liian vahvasti toiseen Suomi-filmin tähteen, Siiri Angerkoskeen, enkä halunnut antaa kissalle enteellistä pirttihirmunimeä. Tyttäreni kuuli eilen, että meille saattaa tulla kissa, ja oli asiasta kovin innoissaan.

Kevät on viimeinkin ruvennut etenemään Oulussa kohisten, ja jäinen piha on kohta kuivaksi sulanut. Eilen kävimme pyörälenkillä, ja Outi uskaltautui ensimmäistä kertaa prätkäni kyytiin. Oli kuulemma kivaa, vaikka puuttuva takalaukku ja sivulaukut kuulemma tekevätkin takana istumisen hiukan epävarmaksi. Pitääkin ruveta hommaamaan pyörälaukkuja saman tien.

Ensi sunnuntaina Outi lähteekin sitten kahden viikon opintomatkalle Saksaan, ja minä jään kevätleskeksi. Saanpahan aikaa laitella loppuja tavaroita ajan kanssa järjestykseen - niin ja katsoa Angelin nelos- ja viitoskaudet (eipä unohdeta asioiden tärkeysjärjestystä, heh)!